Betul61_ Kızlar sabahtan beri moralim çok bozuk hamileliğimin 11. Haftasındayım kanamam oluyor sizdede oldu mu internette bilgi kirliliği var lütfen tecrübelerinizi paylaşın 🤲🏼❤️❤️
numix Benim de o hafta da oldu ama hemen acile gittim doktor progestan başlattı geçti sonra. Gittiniz mi doktora?
Betul61_ numix Gidemedim yurt dışındayım Türkiyedeki gibi sağlık sektörü iyi değil ilaç verseler güvenip kullanabilir miyim bin kere düşünüyorum ama yarın gideceğim inşallah bebeğim sağlıklıdır . Allahım bütün bebekleri korusun 🤲🏼❤️❤️❤️😔
Didem27 Kanama ne olursa olsun hiçe sayılacak birşey değil doktora gidin bendede olmuştu tek bir damla geldi ertesi gün evde düşük yaptım şuan ikinci evladima hamileyim 12 haftalık suanlik birşeyin yok ama lütfen geç olmadan gidin
Rabia-T 12.haftamda 3 kez farklı günlerde kanamam oldu.Doktor progestan verdi ayrıyeten iki tane iğne ve birde farklı bir ilaç verdi. 15 gün de evde istirahat.
numix Betul61_ Keşke bugün gitseydiniz sürekli kanamam oluyor diyorsunuz. İnşallah kötü bir şeyi yoktur 🙏
Rabia-T Betul61_ evet ilaçları artık bıraktım. 15 gün boyunca aksatmadan kullandım. Sonrasında doktor vajinal muayene etti ilaçları bırakabilirsin dedi. Şimdi 20.haftayım çok şükür. Çok hareket halindeyseniz biraz yavaşlamanızda fayda var.Tabi mutlaka doktora gitmek gerekiyor😊Siz içinizi ferah tutun inşallah herhangi bir sorun olmaz.