Gamze_dn Sahra1221 vallaha canm bende 4 haftalik kimysl gecirdim bende de parca olmustu oda pihti dustu onmli olan kanamanin kesilmesi yinede doktor.kontrolu altinda olun beta degerinize baktirin
minkmom_25 Sahra1221 bende parça düşürmüştüm uzun serçe parmağı kalınlığında çok geçmiş olsun değeriniz giderek düşecektir merak etmeyin ama takipte olun
Sahra1221 minkmom_25 sonrasında bir şey yapmak gerekiyor mu? Siz şu an ilaç falan kullanıyor musunuz doktor bir şey dedi mi ? Bu arada yanıtlar için teşekkür 🌸
Mlsaa99 Sahra1221 bu kimyasalın degerlerine degil de diş gebeligin beta degerlerine benziyor bu yukselip bir dusmesi . Kimyasalda yukselip hemen dususe geçiyor
minkmom_25 Sahra1221 yok hayır bir şey kullanmıyorsunuz genelde parça düştükten sonra değer düşer. Bir yükselip bir düşmesi kimyasal da olmuyor dediler ama benim oldu panik yapmaya gerek yok
Sahra1221 minkmom_25 ah o kadar rahatlattınız ki beni umarım en güzelllll şekilde anneliği yaşarsınız 😌🌸
Sahra1221 Gamze_dn o bu nedir ya çektiğimiz. Ben pıhtı şeklinde attım parçaydı. o muydu acaba bilmiyorum. İlkinde kürtaj oldum bunda olmak istemiyorum😞 şu an iyisiniz dimi
Gamze_dn Sahra1221 iyiyim şükür cnm kurtajdan 3 Ay sonra hamile kaldım şuan 26 haftligim sağlıklı bir hamileliğiniz olur insllh