Hcrndgn Ben homm bitkiselde calisiyorm gerçi evimin eksiğini alıyorum ama diğer türlu evde yapılacak iş varmı bilemiyorm
Hcrndgn Mervekaram22 tabi nasıl marketten temizlik ürünü şampuan alıyorsanız burdada onu alıyorsunuz yani marketinizi degistiriyorsunuz bu şekilde kazanç elde ediyorum ek gelir yani esimide kaydettim ondanda ek gelir geliyor eğer düşünmek isterseniz bı şekil özelden detaylı anlatabilirim😊
Zeyna27 Alışveriş yapmayınca aktifleştiniz gidiyor ama resmen her ay alışveriş zorunluluğu koyıyır hom bitkisel
Hcrndgn Zeyna27 şöyle soyliym inanın ek gelir olmasaydı bende çıkardım bu işte çünkü eşim inşaata çalışıyor evim kira su yönden baktım zaten alışveriş marketten yapıyoruz marketten yapmayıp burdan yapınca birşey kaybetmiyoruz artı ek gelir kazanıyoruz
Zeyna27 Hcrndgn bütün temizlik ürünü yok diye biliyorum kimsenin ekmeğiyle de oynamak istemiyorum ben üye oldum zaten çok sürmeden geri bıraktım
Hcrndgn Mervekaram22 başvuru şöyle ekiple ilerliyoruz yani bu işte olan birine kayıt yapmak istediğinizi oda sizi kendi ekibine dahil ediyor
Hcrndgn Zeyna27 yok estağfurullah ama temizlik ürünleri tam olarak var siz iyi ekibe denk gelmemissniz bir yıldır düzenli olarak maaş aliyorz eşimle birlikte 😊