BirAskMasali1323 Kızlar ben bı tane emzirme sudyeni ile atletini aldimda penye tarzı dolgusuz hoşuma gitmiyo südyen öyle ben destekli dolgulu tarzda istiyorum varmı onereceginiz aldığınız dediğim şekilde link atabilirmisiniz ??
BenSenO33 BirAskMasali1323 göğüslerin çok dolar şişerse destekli yalamazsın ilk zamanlar canm rahatsız eder
Xxxxci BirAskMasali1323 ben daha az önce lohusa hamile sayfasından aldım indirim vardı 2 tanesi 479 TL
Zlhaygt Avrupa networking diye bı site var orda önden açılmalı sütyen var çok rahat ben onu kullandım mükemmel di hem destekli hem dolgulu ben dolap uygulamda satıyorum çok kullanmadım istesen bı bak o da oncen açmalı pratikti bana büyük gelmişti.
BirAskMasali1323 BenSenO33 Göğüslerim küçük zaten penye tarzı giyince hiç giyilmemiş gibi duruyo hosuma gitmiyo o yüzden
numix Lcwdan sadece atlet aldım sütyen almadım henüz. E bebek’te de var dün mağazada inceledim güzel duruyor yapısı. Sütyeni de ordan alırım
Ececikko Kızlar ben Trendyoldan DAGİ mağazasından aldım kaplı emzirme sütyeni göğsü daha güzel gösterir diye düşündüm düşünürseniz fiyatları da uygun bir bakın dagi den sütyen markası EROS 🥰