Momylinda arkadaşlar vücudumdaki mevcut benler büyüdü olmayan yerlerdede ben çıktı hamilelikte bu neden olur acaba karnım ben doldu vucudum tuhaf bi şekilde kararıyır yani mesela bacağımın yarısı beyaz yarısı koyu gören çok şaşırıyor
Kader_cullu Momylinda ay benimde öyle oldu ya heryerim ben kararmalar doğumdan sonra geçiyor da ben geçer mi bilmiyorum bende çok merak ediyorum ilk hamileligimde sadece kararma olmuştu
cgnduru Momylinda hormonlardan kaynaklı herkeste değil ama olabiliyor. Ben oluşması ve koyulasma normal doğumdan sonra aldirabilirsin, renk koyulasmasi hemen geçmiyor sanırım ona özel bakimlar yapman lazım..
Arven-Doruk Momylinda bende de ayni sorunlar var her yerim ben oldu koltuk altim genital bolgem bacak iclerim karardi cok rahatsiz edici dogumdan sonra gececegini umut ediyorum :((
Momylinda Kader_cullu benmde sadece ilkinde kararma oldu geçti ama yinede bekarlığımdaki gibi değildi rengim bundada ben çıktı karnımdakiler geçerde kol altımda hafif et beni gibi bi tane çıkmış çok rahatsz oldum ben ya
Niloyaaaaa Benimde göğsümün kahverengi kısmında et beni gibi minik minik koyu kahve benler çıktı bir kaç tane kızlar böyle bir durum yaşayan var mı? Doğumdan sonra oradakiler geçer mi 🥴 kararıp sarktığı yetmiyor bir de ben çıktı başıma 🥹
Momylinda Niloyaaaaa aynen aynennn beyaz ve ucu açık bir gögsüm varken şu an tanınmaz sarkan ben içinde bu nasıl olur :(
Niloyaaaaa Momylinda evet benimde aynen öyle anneanne memesi gibi oldular beyaz tenliyim yani nasıl böyle koyulaştılar sarktılar hiç anlamadım emzirme sürecinde şişer diyorlar ama bu koyuluk ve benler de geçer mi? Ya da emzirme süreci bitince tekrar eski haline döner mi? Ya sarkık kalırsa kafamda deli sorular 😰