Ayses0348 HilalEmre 77 ile hamile kaldım, tam diyete başlamıştım supriz hamilelik oldu. Şuan 74.5-75 arası gidiyorum. Son 2 haftadır kilo almaya başladım dikkat etmek istiyorum.
myangelson HilalEmre normalde aldığım kilolar bebeğe gidiyor ama şuan aldığım kilolar direk göbeğime geldi ilerleyen zamanlarda bakacağız bakalım 😅
Pelinaltnl Hamile kaldığım kilo 64 tu mide bulantilariyla 4 kiloyu verip şuan 19 haftalığız o 4 kiloyu geri aldım ama dengeli beslenip hareket etmeme ragmen
HilalEmre Pelinaltnl bende aynı durumdaydım ilk zamanlar kilo verdim ama şu an biraz biraz yiyorum artık
Meltemm21 HilalEmre ilk 4 ay bulantılardan hiç bişey yiyemedim 4-4.5 kilo arası vermiştim şuan 29+2 haftalık hamileyim hamile kaldığım kiloya ulaştım
HilalEmre Meltemm21 gayet güzel o zaman ama o mide bulantılarını asla bende unutamam hayatımın en kötü zamanlarıydı ve hala da devam ediyor 🥹
Meltemm21 HilalEmre benim şuan mide bulantım yok ama aşırı mide yanması yaşıyorum ekmek ve hamur işleri yersem o gün ağrıdan uyuyamıyorum