myangelson HilalEmre daha 3 ayı doldurmadik hamile kaldığım kiloyu tam bilmiyorum ama 2-3 kilo aldım yani 😅
SM5534 HilalEmre bugün 16. Haftama girdim 3,5 kilo zayıfladım doktorda zatıflamamı istiyor kilolu hamile kaldım malesef inşş sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı
br2023 HilalEmre 😁Benimki bana fazla geldi ama normal sanrm daha fazla alanlar da var. Sağlığımız bebişlerimizin sağlığı yerinde olsun da kilo alınır da verilir de önemli değil ☺️
Mervealya1992 HilalEmre 13 haftam 4 kg almısım ama ben hep 45 le hanıle kaldıgım ıcınn skntı yapmıyorum ılk kızımdada 45 le kaldm 65le dogurdum doktor farketmedı bıle kılo aldıqımı😂 şekerımde yok oyusden skntı olmadı kızımda 38de 3500 doğdu kızıma almışım yani
rubeyyisarah Mide bulantım falan kilo verdirecek gibi olmadı sadece ben dikkat etmeye çalışıyorum ama son zamanlarda iştahım çok arttı ilk 3 ay pek iştahım yoktu son zamanlarda baya iyi yiyorum😅 dengelemem lazım kendimi
myangelson HilalEmre bana toplamda 10-12 kilo alabilirsin demişlerdi şuan 2-3 kilo ile açılışı yaptık bakalım inşallah daha fazla almam 😂
kindacute HilalEmre 4. aya kadar hiç almadım bir kilo vermiştim ama uygulamalarda 3-4 kilo almak normal gibi diyordu. 5. Ayda iki kilo aldım
HilalEmre myangelson biraz dikkatli beslenmek gerekiyor ama tabii yine de canının istediğini yemek önemli bence gebelikte zararlı olanlar haricinde 😅