Bebisimibeklerken3 Kızlar nasipse doğum şubat sonu , e bebek indiriminden 5 adet yenidoğan tulum , 2 adet kısa kol zıbın , 4 çift eldiven aldım , bundan sonraki alışverişte yine yenidoğan mı alsam yoksa 3 ay mı yeterlimi bilemedim
sumeyra00 Bebisimibeklerken3 benim de şubat sonu mart başı dedi doktorum ne alacağımı hiç bilemiyorum bende çok kalın şeyler almam büyük ihtimalle çünkü bizim burada mart 15 den sonra havalar ısınıyor artık
BabyAta Bebisimibeklerken3 bence bir iki tane de alt üst takım alın. Ben yenidoğan 8 9 tane almıştım anca yetti
Mom168 Bebisimibeklerken3 benimde şubat ortası gibi olacak yenidoğan olarak 4 takım,4 tulum,7 zıbın,4 tanede alt aldım Bu kadar yeterli dediler bende artık 3 aylık alıyorum Çok kalın almadım evim çok sıcak oluyor
Ecekrk Bebisimibeklerken3 2li takım ve tulum almamışsın yenidoğan için onlardan da al bence birde kış bebeği lazım eğer çok büyük giydirmek istemiyorsan al bi 5 takım yada tulum 52 cm sonrakileri artık 56cm alırsın ama 56da alsan bunları aşırı büyük olmaz bez takıcağı için
Bebisimibeklerken3 Teşekkürler kızlar evet aklıma gelmemiş tulumun altına giydirmek için alt üst zıbın almakta lazım
Ecekrk Bebisimibeklerken3 tulum almışsınız benim gözümden kaçmış alt üst takım alın o zaman 2-3 tane en azından birde uyku tulumu, kozmonot, hırka vs de almayı da düşünün bence
Ecekrk Bebisimibeklerken3 civilde var hatta bambu koleksiyonu var ordan almıştımda eviniz sıcak olucaksa hiç gerek yok tulum içine çoraba aşırı sıcak çocuğu rahatsız ediyormuş