Kahvesever12 myangelson bana takıbimi yapan doktor demişti 😂 umarım sağlıkla kucağımıza alırız hepımızz
myangelson Kahvesever12 bu hamileliğimde devlete gittiğim için kendileri pek muhattap olmayı tercih etmiyor 😂😂amiiin 🤲🏻
myangelson Neferut bu hamilelikte tiksindim kahveden çaydan. Filtre kahve çok severdim kokusuna bayılırdım şuan tahammülüm yok 😂😂 eşim kahve istediği zaman direk Nescafe yapıp veriyorum fazla kokmuyor diye 😂😂😂
Neferut myangelson yaa tuhaf ben hamilelikten önce çok çok içerdim şimdi içemiyorum hiçbir şeyin tadı yok sanki 😅 soğan ve sarımsaktan nefret ettim bende yemek yapamıyorum kokarsa yiyemiyorum da 😅
Neferut Kahvesever12 evet hep öyle söylüyor, kendisi koca bir mataranın içinde kahveyle geziyor şaşırttı beni, bağımlılığı bilirim ama bebek doğsun o zamana kadar sabret dedi, tam bir kahve bağımlısıyım 🤭
Ebbruc Kahvesever12 teşekkür ederim 🥰 yok yok az yediğin sürece bişey olmaz herşeyin fazlası her zaman zararlıdır zaten
myangelson Neferut soğan ve sarimlaklik bir sikintim yok çok severim ama mide ağrısı yapıyor 😅 ama bende sulu salçalı yemek yiyemiyorum hep çorba ve kuru tarz şeyler yemek istiyorum pilav makarna gibi 🥲
Helloyaa Kahvesever12 şu an cips yerken yazıyorum içime sinmedi bakayım yiyen var mıymış dedim afiyetle devam edebilirim tşk 😅