Dmrl_02 36 haftalık hamileyim ve daha hiç nst çekmedim acaba sıra almadan hastaneye gidersem nst çekilir mi
sanem678 Dmrl_02 benide 36 kadar nst ye almadılar ama ben randevuyla gittiğim gün doktora ağrım var dedim o yüzden nst ye yolladı bildiğim kadarıyla kafana göre gitmiyosun eğer sancın varsa acile git belki onlar gönderirler
Mervesoku Dmrl_02 nst 32. Hafta itibariyle başlar aslında ben 32. Haftadan beri her hafta giriyorum..
68pembemavi01 Dmrl_02 32 haftam da gittim. Doktorum randevundan yarım saat önce gel nst çektir sonra yanıma gel dedi bu gidişim de öyle olacak nasipse.Devlete gidiyorum siz özel mi devlet mi?
Zeynepci012 34te çekildim devlette her geldiğinde çekiliceksin dedi doktor bana sancım felanda yok yani
Canlarrr Dmrl_02 28 haftamda ağrım var diye devlete acile gittim nstye ilk o zaman aldılar . Dokotrumda 32 de başladı nstye
Deletedmom_116 26 dan sornra girdim ben ama Riskliydim ağrım vardı ağrınız yoksa normalse durumunuz bı daha gittiğinizde girersiniz
Ask1907FB Dmrl_02 27 .ci haftada çekmiştim karın çevresi geriden gelmesi ve suyunun az olmasından dolayı ama normalde 32 de başlıyor sizin neden almamşlar anlamadm devlet mi özel mi
Ecekrk Dmrl_02 27de girmiştim ben ağrım olduğu için sonrada girdim 1-2 kez kontrol amaçlı ama normal şartlarda 35tede başlayan varmış 36da da 32. Hafta muayenesine gidicem perşembe belki nst istemez bile