Sanem-a Kızlar merhaba ben kürtaj sonrası ilk adetimi oldum geçen ay. Bu ay ise normalde bugün adet olmam gerek ama olmadım gecikme yasar mıyım düzensizlik yasayam oldu mu
Asi_07 Sanem-a Öncelikle geçmiş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasın bir kaç düzensizlik olabilir ilk kürtajımda 5 ay sürdü düzensizlik ikincisinde 2 ay sürdü sonra normale döndü
Edasusari Sanem-a parola kürtaj ağrısına iyi gelir mi. Doktor sizlere hangi ilaçları verdi. Çok sancım var bugün üşüttüm sanırım ://
Sanem-a @Asi_07 teşekkür ederim.hemen acaba hamile miyim gibi bir düşünce olustu da kafam da ister istemez
Asi_07 Sanem-a öyle bir ihtimal varsa olabilir tabiki ama kürtaj sonrası düzensizlik olabiliyor defalarca test yapmışlığım var günüm geçti diye Rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🤗
Brn0948 Sanem-a bnde kürtaj sonrası 1 kere adet oldum ikinci ayda adetim bir gün gecikmişti test yaptım çift çizgi çıkmıştı :)
Edasusari ogul_can adete kadar beklemek gerekiyor ilişkiye girmek için diye biliyorum o yüzden. Bize bir ay bekleme verildi o yüzden
Sanem-a @Hamileannem aslında biraz kafam karışık sınava hazırlanıcam bu yıl kpss benım ıcın zor mu olur dıye de bıraz korkuyorum
Hamileannem Sanem-a sen bilirsin tabi canım ama bence engel olmaz genede siz bilirisiniz tabi eğer ben hamile kalmasaydm 2 sene dusunmuyordum
ogul_can Hamileannem peki şuan kaç haftalıksınız birde bir sorun oldu mu ben çok korkuyorum pazartesi kontrolüm var gene
Hamileannem Sanem-a insalalh canim benim Rabbim herkese tadirsin bu duyguyu o kadar bagladm ki hareketlerini yavaş yavaş hisedikce