Nurcanyks Adetten cikica korunmasiz ilişki yaşadım ama yumurtlama günüme daha vardı acaba hamileyimdir heran gibi bı belirti yok daha test yaomdim aranızda benim gibi olan ve hamile kalan var mı acaba
Pamiramsi Evet olabilir canım sperm uygun şartlarda 5 güne kadar yaşayabilir, adet sonrası dönem de döllenmenin gerçekleşmesi için yüksek ihtimalli günlerdir
Mervecimmm Nurcanyks olabilirsin çünkü benimki tam da öyle oldu. Adetim bittş ertesi gün korunmasız ilişkiden hamile kaldım. Hem de çok eminim çünkü aynı günün akşamı eşim şehir dışına gitti ve 1 ay görüşmedik.
zey-nep11 Mervecimmm aynen kuzu hayırlı olsun sprem ıcerde uc ıla 5 gun ysadığı için rahımde canlı kalınca yumurtana denk gelmiş tutmuş maşallah♥️ Rabbim bizede tek seferde nasip eylesin 🫶
Arzunur14_ Nurcanyks Benimde adet bitiminden sonra ilişkim oldu şuan 13 gün var belirti için çok erken ama uyku fazla acıkma hissim var galiba psikolojik olarak hissediyorum ilk bebeğimde de belirtilerim vardı adetime 4 5 gün varken öğrendim ama bilmiyorum hayırlısı olsun inşallah 🌸🥰
zey-nep11 Nurcanyks yumurtlama erken başlamış olursa olur tabıkı. Ben adetten hemen cktıktan snra yumurtalama yaşadım tutsa tutardı ama nasip işi adt bitince bırer yada ıkı gun arayla yap ıllakı yumurtaya denk gelır Allahm ıznı ıle. Amac yumurtlama erkenmı olucak gecmi onla ılgısı var adet snrası oncesi takıbi onemli değil yumurta takıbi daha doğru
Pinar6161 Nurcanyks benim öyle olmuştu 8 hafta aynı bedende kalabildik 🥲 umarım sizde gebesinizdir ve sağlıkla kucağınıza alırsınız 🌸