Eylul5961 Dilek_04 suyum sabah 6 gibi gelmeye basladi sonrada sancim oldu 3 saat sonra da dogurmustum herkeste ayni olmayabilir ama
Ftmsre Dilek_04 su gelince anlaşılmayacak gibi değil zaten çok fazla geliyor ve tutamıyorsun içinde bacaklarına doğru akıyor benim ilk doğumumda sabah 10 da suyum geldi öğlen 13 gibi sancılarım başladı akşam 18.45 de doğum yaptım
Ftmsre Dilek_04 benimki az az gelmişti yani bi geldi bacaklarıma doğru ama hepsi gelmedi hastaneye yatışım yapıldı yatak sürekli ıslanıyordu yavaş yavaş geldi havlu kağıt falan koyuyordum yatağa bile geçiyordu
Ftmsre birkimseee evet maalesef 13.00 gibi kendi sancım başladı 16.00 ya kadar 2 cm açıldı sadece onlarda 16.00 da suni sancı verdiler o çok fenaydı 18.45 de doğurdum
012908- Dilek_04 ilk bebegimde bir anda boşaldi suyum anlasilmayacak gibi degil anlarsin. 4 saat sonra dogurdum.Ikinci bebegimde ise suyum akınti sızinti seklinde geldi anlamadim hastaneye kontrol icin gidince suyumun sinirda oldugunu ögrendim onuda 4 saatte dogurdum😄
birpcoslu Dilek_04 benimki vurmadı canım kızsa kasıktan erkekse belden derler benim kasıklarım ağrıdı. Bacak ağrısı belki ağırlık ve ödemdendir artık
Dilek_04 birpcoslu vala bilmiyorum ya anlamıyorum artık sancı mı değil mi . Benimki erkek bazen sağ karın taragımdan vuruyor o kadar
Bergamot Dilek_04 benim suyum tek seferde geldi ama öyle idrar kaçırma gibi falan değil bildiğiniz sürahiden boşalır gibi. Suyum geldi yarım saat içinde hastanedeydik yolda sancım başladı. Hastaneye 10 cm açılmayla girdiğim gibi 20 dk’da doğurup çıktım 🙏🏻🌸
Zgstgl Dilek_04 ilk doğumumda gece sancılarım başlamıştı, yataktan kalkarken suyum geldi ve sancılarım anında arttı, en fazla 1 saat içinde doğurdum. Belli olmuyor yani
Bergamot Dilek_04 canım onu tutamıyorsun akıntı gibi değil de şelale gibi geliyor 🤭 ama bazı durumlarda sızıntı yapabiliyormuş kontrollerde doktor bakıyor zaten ona da 💕