birpcoslu Dilek_04 nasıl doğuyorsa doğsun dedim artık aman 🤣 ondan önemli mi beklesek bebek hem susuz kaldı içerde pisliğini vs yiyebiliyor
Dilek_04 Kittennn anladım cnm suni sancı çok mu kötü ya beli çünkü ben kesin suni sancı alırım çünkü hiç sancım yok
Kittennn Dilek_04 bünyeden bünyeye değişir siz korkmayın, benim hiç açılmam yoktu çatı muayenesi de olmadım kesin dardı bence , rahim ağzım çok uzaktı falan falan dediğim gibi bünyeden bünyeye değişir 🫶🏻
Elfkzlky Dilek_04 deme oyle kiz. Oldum de dirildim. Cok zor sanci cekmek. Allah herkese kolay dogumlar nasip etsin. Bana da 🥲🤲🏻
ikincibaharrr Dilek_04 Darıca’da ki devlet Hastanesinin doğumhanesi çöp ve kasaphane kadınlar yerlerde sürünüyor kimsenin bir tarafında değil üstelik benim bebeğim daha 33 haftalık iken durduk yere seni acil sezaryene alacağız dedi kabul etmedim bebeğin karnında ölür bak imza ay öyle çık dedi yine Zeynep Kamile koştum çok güzel ilgileniyorlar inanın bana siz nerde oturuyorsunuz kartal Lütfü Kırdardan mi bahsediyorsunuz
Dilek_04 ikincibaharrr Hm anladım ben Tuzla’da oturuyorum . Tuzla devlete gidiyorum normalde nişan geldi gittim geri bıraktılar su geldi gittim su değil dediler. Bilmiyorum kafam çok karıştı ayakta durmaya halim yok yakınlarım bekleme kartal Lütfi Kırdara git gözük onlar ne diyor fln. Ama ben artık hastaneye gitmek istemiyorum her seferinde aynı şey oluyor
ikincibaharrr Dilek_04 sizi çok iyi anlıyorum aslında Tuzla devlet de iyi niye öyle yapıyorlar anlamadım Lütfü Kırdar da baya güzel hastane özel gibi ama doğum konusunda benim favorim Zeynep Kamil
Dilek_04 ikincibaharrr vala bende anlamıyorum demeki bişey yoktur diyorum inşallah sağlıkla kavuşurum bebeğime 🤲🏻 Zeynep Kamil özel mi ?
Zynp-ela6 Dilek_04 akşam saat 8 buçuk gibi suyum geldi 9 da hastanedeydim ertesi gün saat öğlen 12 de doğurdum suyun geldiğini anladım çünkü pıt diye bir ses geldi ve aniden bosaldi su
Dilek_04 Zynp-ela6 anladım sizinki su gelmiş tam anlamışsınız bende de oldu su gibi ama doktor su değil dedi
metemom_ Dilek_04 benim 34. Haftadan beri o kadar açıklığım vardı zaten o gün olan bir şey değildi 3cm canım
Dilek_04 metemom_ anladım cnm teşekkür ederim ☺️ bende daha tık yok bekliyorum. Senin ve bebeğinin durumu nasıl sende yeni annesin annelik nasıl gidiyor birinize alışabildiniz mi ?
Hilalyrdkl Dilek_04 kaç haftalık hamilesin ? Biri daha bu şekilde akıntısı geldiğini yazmıştı bu aratabiliyormuş normalmiş .
Dilek_04 Hilalyrdkl 39+1 oldum doktor su değil dedi büyük ihtimal akıntıdır ama bilmiyorum hiç akıntıya da benzemiyordu
ikincibaharrr Dilek_04 inşallah canım benim Allah’ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayır devlet Hastanesi tamamen doğum hastanesi çok ilgili bilgililer cihazları falan iyi hastanenin temizliği 10/5 ama doğum için çok iyi
Hilalyrdkl Dilek_04 hamileliğin son dönemi diye olmuştur canım sen yine de tedbirli ol yine sona yaklaşmışsın şükür
Dilek_04 Kittennn anladım cnm benim çatım normal doğum için uygunmuş bakalım açılma sancı olursa olurda ama hiç sanmıyorum artık