arsveuras Dilek_04 ben direk hastaneye gittim yarım saat sonra sancı başladı doğuma geçtik ama bebek kanala inmedi acil sezeryan yapıldı . 2 saat içinde bitti
Dilek_04 arsveuras anladım teşekkür ederim 🌸 sancım hala yok bekliyorum inşallah sağlıkla gelir bebişim 🥰
merysbaby benim dünden beri az az iç çamaşırımda su oluyor her gittiğimde ıslaklık görüyorum. acaba su mudur?
zkd34 Dilek_04 ben de bu durumu yaşayıp dün gece hastaneye gittim. Açıklığım 1 cm ölçüldü, nstde sancı çıkmadı. Suyum da normal seviyedeydi bu yüzden eve geri geldim. Kendi doktorum da su az az gelen birşey değil, gelen belki de akıntıdır dedi. Dilek_04
Dilek_04 zkd34 bende gittim su değilmiş. Bebeğin suyu iyi dedi . Sancı da çıkmadı açılma yok ztn 🥲 bu bebişler gelmeyecek beli 😄siz kaç haftalıksınız .
Betul-97 Dilek_04 Gelmeye devam etti tam hazırlanmıştık hastaneye gitmek için suyum geldi 9da yatışım yapıldı ve serum takıldı enfeksiyon kapmasın bebek diye
metemom_ Dilek_04 ben sabcilarimi hep hissediyordum ama her bünye bir değil bazı insanlar hiç hissetmiyor canım
Kittennn 0 açılma ile hastane yatışım oldu 🫠 2. Gün akşam 7 gibi açılmam 3 cm olmuştu ve sancı çekerken suyum geldi ve açılma bi anda ilerledi 21:25 de kızımı kucağıma aldım 🥹