aleynabalkanlioglu En son buraya 19+2 de yazmışım şuan tam 34 haftalık olduk kızım iri bir bebiş olduğu için normal doğuma müsait değilmiş o yüzden sezeryan olacağım gün yaklaştıkça korkmuyor değilim 😅 sezeryan olanlar veya olacaklar bilgilendirirse çok sevinirim.
Burcu-2634 aleynabalkanlioglu ben spinal oldum ama iğneden korkan ben iğnenin giriş çıkışını bile hissetmedim uyuşunca sontayı takmışlar o çok iyi oldu kimisine uyuşmadan takılıyormuş biraz acıtıyormuş sonrasında zaten herşey 5 10 dk içinde olup bitiyor sonrası bi süre seni ayılma odasında tutuyolar sonra odana çıkartıyorlar ayağa kalkma vaktin gelince sakın yere bakma direk karşıya bak ve hep yürümeye gayret et yoksa uyuşukluğun gitmez sonra doktor izin verince muhakkak ılık duş al oda senin toparlanmanda büyük etken kayısı kompostosu al yanına ki gazını kolay çıkartqsın he bide sezeryan olurken kafanı fazla hareket ettirme ki baş ağrısı çekmeyesün ben put gibi yatmıştım başım hiç ağrımadı meğer hareket ettirmediğim içinmiş daha başka birşey sormak istersen sor aklıma gelenler bunlar
umrumdadegil aleynabalkanlioglu bende mecburi sezaryen oldum genel anestezi aldım. Tabiki zorlayıcı oluyor ama yürümekten korkma ilk yürüyüşten sonra mutlaka her saat başı az da olsa yürümeye çalış. Yanına kayısı hoşafı kahve sakız al bol su iç gaz sancısı çok zor oluyor çünkü
Zelihapekr Benim de zorunlu sezaryen oldu ve o kadar rahat geçti ki. Spinal oldum, odaya bebeğim kucağımda çıktım 😊 5-6 gün parolun geçirdiği kadar ağrım oldu. 4. Gün falan kendi işimi yapabilecek duruma gelmiştim. 2. Gün kendi kendime duş aldım mesela.
aleynabalkanlioglu Zelihapekr ya ne kadar rahat olmuş sizin için umarım bende o kadar rahat geçiririm aslında bende spinal olmak istiyorum ama Panik atak geçiririm diye korkuyorum ameliyathane ortamını görünce 🥹
aleynabalkanlioglu Burcu-2634 çok teşekkür ederim bilgilerin için sanırım gaz yapamayınca taburcu etmiyorlarmış kompostoda onun için sanırım
Zelihapekr aleynabalkanlioglu benim tansiyonum düştü spinalden sanırım bi de aç olunca i. Hemen ilaç verdiler düzeldi. Çocuğun doğumuna şahit olmak hemen kucağına almak çok güzeldi o anları yaşamak. 🥲
Burcu-2634 aleynabalkanlioglu evet öyle gaz ve idarara bakıldı benim idarar azdı biraz daha çok sıvı tüket dediler
umrumdadegil aleynabalkanlioglu 1 saat sanırım tamamen ayîlmam ameliyatla.birlikte yanlış hatırlamıyorsam