Eda07 Kızlar ben hamile kalmadan önce ev tipi lazer epilasyon yapıyordum ama hamile kaldığımı öğrenince bıraktım ama bir arkadasım ev tipin çok zararlı olmadığını söyledi sizin bir fikriniz var mi ? Jiletten ağdaya geçmek beni çok korkutuyor açıkcası evde lazer olduğu icin geç gelmede olmuyor azalma oldu ama bitene kadar yapamadım
Ozlemsvr Eda07 bi netten araştır ama beb olsam riske atmam. Sonuçta bu yani radyasyonlu bir şey ne kadar olsa..
Hnfeshnn Eda07 bence Doğum sonrasını bekle. Bende lazerle her yerimi bitirdim. Hamile kaldım eski halime döndüm . Hormonlardan sanırımm🤦🏼♀️ Doğum sonrasını bekliyorum hamile iken zararsız deseler bile gitmem Işın var sonuçta
HaticeAlaahin Eda07 ben hamilelikten once lazere gidiyordum bi doktora. Hamileyken devam etmenin bi sakincasi olmadigini soylemisti ama riske atmamak icin yinede devam etmedik.
aylaacetin Eda07 ben 3. Aydan sonra bacak ve koltukaltına tekrar başlamayı düşünüyorum bi zararı yok diyorlar ama yinede sen bilirsin.
Eda07 Ozlemsvr araştırdım normal lazer icin evet önermiyorlar ama ev tipi onlar gibi çok fazla ışık atimi yapmıyor mesela gözlük kullanamdan yapıyorsun evdeki lazeri
Eda07 Hnfeshnn ev tipi olduğu icin alışveriş merkezindeki cihazlardan geçmekte de bir sıkıntı yok demişti
Eda07 HaticeAlaahin ama biraz daha bakındım da lazer yasakta bir faydası olmaya bilirmiş hormonlar yüzünden
HaticeAlaahin Eda07 evet onu da demislerdi. 4 seans bitirdim 4 daha alacaktim paran bosa gitmesin garanti olsun dogumdan sonra dediler. Ama evde olunca insan yapmak ister bilemedim doktor daha iyi bilir.
Eda07 HaticeAlaahin benzeşe doktora bir daha sorayım Doğuma yakın daha zor olacak hiç değilse büyümeden yaparsam iyi olur ama 🤷🏻♀️
Morcivert061 Eda07 canim bi riski yok bendede vardi arastirdim. Ama bi ise yaramiyo çunku hormonlar kendini yeniledigi icin cok bi ise yaramiyo. O yizden dogumu bekliyorum.
Tuba06 Eda07 bendede var evde yapiyordum hamile kalinca biraktim doktor kesinlikle yapma riske atma dedi
Zehra5507 Eda07 bende ev tipi lazer kullanıyordum ilk aylar jilet yaptım şimdi iki kez ağdaya gittim hayatımda ilk kez alıştım artık lazere bile devam etmeye bilirim 😄