bilgeeS Lohusa psikolojisine girmemeni tavsiye ederim.Normal akışında ilerlemeye çalış zaten kendinde olmuyorsun gibi bişey 😅 İlk günler bebekler dış ortama alışmakta zorlanıyor haliyle uyuyamiyorlar sürekli ağliyor emmek istiyorlar.Bizde böyleydi.Hormonlar üstüne üstüne koşuyor.Bunun bilincinde ol.Olabildigince kimseye gıcık olmamaya çalıs.Hoşgorulu olmaya çalış.Evet lohusa olan sensin ama çevrendeki insanlar da en az senin kadar şaşkın ve herkes aynı düşünce seviyesine sahip değil.Hoşgoruyu şundan diyorum herkesi biktirirsan ikinciye yanında kimse kalmak istemez illallah ediyor genelde insanlar 😅 Yanındaki insanlara sana destek oldukları için teşekkür et.Agresif anların olabilir sonrasında fark edersen özür dile.Benim böyle geçti.Bir de afedersin makata kadar kesmislerdi.Oturamiyordum yatamiyordum mahvetti beni bu durum ama kendi kendimi tedavi ettim elhamdülillah.Kendine ve bebeğine güven.Bebek ağladıkça sakin strese girme, sakin kal ses tonunu tanıyor o karnındayken de seni duyuyordu.En sakin en sevecen ses tonunla konuş bebeginle, burdayım de ynaindayim seni anlıyorum de..Naçizane kendi deneyimlerinden yola çıkarak bunları söyleyebilirim