Yenianness 31.haftamdayım ama sürekli tansiyonum çıkar mı şekerim çıkar mı diye tedirginlik içinde yaşayıp sürekli okuyup araştırıyorum. Bu nedenle stresten daha çok tansiyonum çıkıyor tansiyon aletinden korkar oldum. Sizler de böyle durumlar yaşıyor musunuz
YETM3009 Yenianness ben ilk gebeligimde ikizlerimi kaybettim şimdi serkilajliyim yine aynısı olucak mi ağrım var neden ağrım var kasılmam var neden var sürekli araştırıyorum bende artık hastalık haline geldi bu durum sürekli strest altındayım rüyalarım bile bu şekilde asla rahatlamiyor kafamın içi ama sizin maşallah haftaniz baya iyi ne güzel
Burcu-2634 Yenianness hamileliğin en başından beri stres eksik olmadığı için tansiyonda düşmüyor doktor da takip verdi şeker yok ama tansiyon biraz yükseklerde seyrediyo gün içinde sallanmaktan yürüyemiyorum 32. Haftadayım bende Allah’tan sezeryan olucamda günümü biliyorum gün sayıyorum
Yenianness miranmiran1306 yok hayır öyle bir sorunum yok hatta bir haftadır ölçüyordum her şey normaldi doktor da bi yüksek çıktı ondan sonra takip etmeye başladım sonra ne olduysa bir gebelik zehirlenmesi hikayesinden etkilendiğimden beri tansiyondan çok korkuyorum ve her ölçmeye çalıştığım da yüksek çıkacak diye alıyorum nabzım hep 100 üzeri çıkıyor