Emel5805 Canan-Keles uğur Turhan var detaylı ultrason en son 4200 falandı saniri. Arayın sorun isterseniz
deryakuralerturk Canan-Keles fakültede Hüseyin Ekici perinatolog özel randevu aldım 1000 TL idi detaylı içinde ekstra 650 lira yada 600 daha ödedim sanırım gayet güzel baktı kesinlikle tavsiye ederim uğur turhana o kadar para bayilmaya gerek yok bence 3 hafta önce gittim bende
Tubagur Anadolu hastanesi Mustafa balcı ya gittim kesinlikle tavsiye etmiyorum 15 dk sürdü asla bilgi vermedi
ezgi641 Canan-Keles detaylı usg yağıyormu ayşe hanım? Direk muayene randevusu alıp mı gittiniz detaylı için ayrı randevu mu alınıyor?
Canan-Keles deryakuralerturk evet aynen doktorlar çok iyi gayet ilgililer gerek yok özele bi ton masrafa muayene 650 detaylı 1000 tl oluyor
EdaBzdmr deryakuralerturk Merhabalar Hüseyin Ekiciden rendevu aldım internet üzerinden . Detaylı için gideceğim sorun olur mu bu şekilde mi randevu alınıyor. Hastaneyi aradığımda perinatoloji sekreteri buradan sadece sorunlu gebelikler için randevu verebiliyorum ayrıntılı için veremiyorum dedi. Siz nasıl aldınız randevu acaba
deryakuralerturk EdaBzdmr bende ücretli normal muayene için randevu almıştım cnm oraya gidince online ödeme yaptım sonra sekreter sordu ne için geldiniz diye detaylı ultrason için dedim ekstra detaylı ücreti yatirmami söyledi yatırdım ve muayene oldum