1prens1prenses_ Ben ikili test vaktini geçmiştim doktor söylemedi bana, gittiğimde de detaylı için gün verdiler.4lü test yaptım 641/1000 de riskli çıktı.Orta risk grubu.Korktuk önce falan ama bebeğimin bacak kemiğinin down sendromlu bebeklere göre oldukça uzun olduğunu, inşallah öyle bişey olmadığını söyledi ozeldeki doktor.Zaten olsaydı da aldirmazdik, o yüzden kafana takma bu saatten sonra üzülüp düşünme dedi.Tetenoz olmadım, önceden işe girmek için bir yılda iki defa falan olmuştum.Bende onu öne sürdüm olmiycam dedim.Seker yüklemesini de araştırdım falan ama o anın psikolojisiyle yaptırdım.75 lik olandan.Doktor baktı sadece açlık biraz yüksek dikkat et sorun yok dedi yolladı.3 defa daha doktora gittim 3.sü senin gebelik şekerin var ne yapıyorsun dedi.Yok benim gebelik sekerim dedim hayır var dedi.E dedim bana böyle söylediler, kızdı falan.Acilen git dahiliyeye kağıt verdi.Gittim tahlil vs şimdilik diyet 10 gün yap gel dediler.Tabii gebe diyetisyeni Z diyabet hemşiresi falan onlara gittim.Seker ölçüm cihazı aldirdilar.Gunde 7 defa ölç dediler diyet miyet.Olcuyorum bı türlü istedikleri değerleri vermiyor.Bebeğimin gelişimi başından beri 2 hafta ilerdeydi.Detaylida 2 hafta ileri aldı, satı düzeltti falan.Ona rağmen 2 hafta ilerideydi Total değerler.Neyse bayram girdi biseyler oldu ben ikinci defa dahiliyeye gittim 10 gün onra gel dedikleri için.Bakti kağıda bı şans daha veriyorum yoksa insuline baslayacaz dedi.10 gün daha diyet.Korka korka ilerledim.Kontrol için hastaneye gittim su sızıntısı var diye yatışim yapıldı.Ama bebeğimin gelişimi 2 hafta geriden geliyormuş ve kimse bana daha önceki haftalarda bişey dememisti.Velhasil şimdiki aklım olsa hiçbirini yapmam.Bu hikayeden siz kendi çıkarıminizi yapın.Simdi burda öyle böyle demek olmaz.Allah korusun, Allah in takdiri aksi bişey olursa bizden bilirsiniz.Gerisi sizin tasarrfunuz.Saglikla kucaginiza alın inşallah