Melk_plt00 Kızlar ilk beta hcg değerim 1492 sonra 1 hafta sonra 3381 sizce iyimi değilmi doktor iyi bi artış değil dedi kesemde karın ultrasonumda gözükmedi
Tugceaker Melk_plt00 bence güzel gidiyo canm maşşallah ne zaman çağırdı kalp atışlarını dinlemeye kaç gün arayla beta baktı bu önemli
lilyum_ Melk_plt00 canım artış iyi degil maalesef en az 9000 olmalıydı. Ama kimyasal icin de cok yüksek değerler. Doktor dış gebelikle ilgili bir sey dedi mi?
Yeniyeniden Melk_plt00 1492 2 gun sonra 2800 civari olması lazım ken sizinki 1 hafta sonra 3 binlerce olmuş normalde 6000 bin bulmaliydi
Tugceaker Melk_plt00 ben 2 gün arayla sanmıştım 1 hafta arayla yaptıysa çok artmış olması gerek normalde ben oyüzden güzel demiştim 1 2 gün arayla sanmıştım özür dilerim
Hatice5855 Tugceaker artış güzel değil maalesef. 2 gün arayla olması gereken rakam. Bi hafta arayla çok düşük. Dış gebelik ihtimali var
Tugceaker Melk_plt00 evet benm. Betam 1100 dü 2 hafta sonra keseyi gördük biz senin hayli hayline görmen lazım
Aslaninannesi_ Canım seni üzmek istemem ama değerin sağlıklı artmamış zaten sağlıklıda olsaydı 1000 üstü kese görünüyor senin şuan çoktan keseyi görmen gerekiyordu