Mommy-Mommy Doktor güleryüzlü iyi anam bacım. Ama önemli olan doktor değil bence hastanedeki ebe ve hemşireler. Tatvan can hastanesinde doğum yapmış biri olarak ikinci doğumuma devlet hastanesinde yapıcam. Ebe süratsız. Hemşireler bilgisiz. Kolumu delik deşik ettiler bi damar yolu bulamadılar. Ellerim kollarım mosmordu eve geldiğimde. 4 hemşire bir kan alamadı. Akşam sabah yok o gelsin yok bu gelsin baksın. Birde doğum sonrası zaten acılı bir süreç oluyor. Hiç bir şekilde sana bebek emzirme desteği vs verilmiyor. Anestezi etkisi vücuttan nasıl atılır kimse söylemiyor. Yürümen gereken zamanı vs vs. Kimseye önermiyorum. Hiç bir sorun yokken bir hafta önden yatışı yapalım bebek önden gidiyor dedi kilosu doğduğunda 3200 dü. 39 haftalıkken.. Erken yatış olduğu için haliyle açılmada olmadı ve sezaryen oldum. Hastanede ekstra para almaya çalışıyor ondan bundan. Yani önemli olan doktor değil. Hastanedeki ebe ve hemşire tavrı. Boşverin özeli kızlar. Gidin devlete. Paramla rezil oldum siz olmayın. Bir hafta bebeğimi tutamadım ben omuz ağrısından. Epidural sonrası ağrı kaldı. Hala da ağrıyor.