Xxxxci Trendyoldan alıp memnun kaldığınız anne bebek çantası varsa önerdiklerinizi atar mısınız kızlar ben neye göre alacağımı bilemedim
Selma2809 Ben oysho dan anne bebek çantası almayı düşünüyorum fiyatı yüksek ama çok güzel ve çok kullanışlı
Xxxxci Selma2809 çok pahalı canım ya ben vermem o kadar parayı ona iş görür bir sürü model marka vardır
Xxxxci Aylaa123 şuan görmem peki bu yorumu 🥲 akşam flaş indirimde buldum onı sipariş verdim bakalım iyi çikmazsa mutlaka buna bakacağım
Diyoler Ben klasik bebek cantalarını sevmedigim icin oyshodan aldım evet biraz pahalı ama ömürlük gayet kaliteli cok fonksiyonlu sağlam bir canta. Okula baslayınca bile kullanır 😂 tavsiye ederim
Aslanmom1 ben bu çantayı aldım trendyoldan. Hem sıvı geçirmez olması hem renk seçenekleriyle çok hoşuma gitti.
Xxxxci Aslanmom1 dün rastgele flaş indirimde diye bunu verdim 300 tl ye geldi. Bilsem bunada bakardım çok şık çok güzel duruyor ben rengine bayılıyorum zaten
M-Urass_Mom Trendyolda Bag Mori’den üzerinde Baby Bag yazan kol çantasını aldım. Çok kaliteli beğendim 💕