BetulSahin5444 NHYavuz prilam yazdı ilk iki gün iyi geldi şimdi yine aynı bide midem sürekli gazlı doluluk hisside var zar zor yemek yiyorum
NHYavuz BetulSahin5444 allah kolaylık versin canım benim gaz sancım olduğunda esim ya da yanimdaki biri karnima masaj yapıyo cok iyi geliyor
Ayse0575 NHYavuz ben artık kusacağımı bildiğim için şu içiyorum uyanır uyanmaz rahat kusmak için yoksa bayılacak gibi oluyorum kusamıyorum 😅
NHYavuz Hilalvc herkesin hamileligi bir olmadığı gibi her hamilelik de bir değil belli ki🥲🥲 benim bundan once dis gebeligim oldu onda bile iki hafta bu safra kusmalarim olmustu
rumikaa NHYavuz şimdi 12 haftalığım biraz olsa geçti ama 5. Haftadan beri sabah o sarı kusmak bana 6 kilo verdirdi
NHYavuz rumikaa ben zaten cok kilolu hamile kaldim kilo vermedim ama galiba bi yüzden kilo almıyorum gun boyu mahvoluyorum gune boyle baslayinca. Sadece aksam yemeklerine iştahlı oluyorum
rumikaa NHYavuz bende de tam tersi akşam asla yiyemiyorum hazımsızlık yapıyor öğle ikindi vs iştahım var 55 le hamile kaldım 48 i gördüm şuan 50 yim yavaş yavaş alıyorum