Merviis Srp53 gronala gibi pakette yulaf olarak hangi markette baksanız bulursunuz. 3 kaşık yulaf biraz süt koyup kaynatın 2-3 dkya olur istediğiniz meyvelerden koyun çok güzel oluyor inşallah sizde de işe yarar
Busra5354 Srp53 olabilir canım o zaman şu yöntemi bi dene derim kahve içmeyi seviyorsan kahve +muz aynı anda tüket . Yurt dışı taktiğidir burda çogu insan bu ikili ile rahatlıyor. İşe yarıyor bi dene 2-3 saat içinde işe yarıyor.
Srp53 Busra5354 tamam canım deneyim ben genelde sabah uyanır uyanmaz çıkıyorum bir süre sonra yani o kadar düzenliydi ki saatleydi resmen saati geçince olmuyor bile aman valla 😆
100924 Srp53 o haftalarımda bende de aynı sorun vardı doktoruma sormuştum sürekli hareketsiz kalma yürüyüş yap ve lifli şeyler yememi söylemişti tavsiye ederim
Srp53 100924 aslında lifli de besleniyorum ama 3-4 gün çıkamazsan o zaman kabızlık olur senin yaşadığın kabızlık değil dedi ne bileyim
ygulafer Srp53 kabizlik icin bnm doktorum toz magnezyum yazdi yarim olcek kullaninca cok rahat tuvalete cikabiliyorsunuz
Busra5354 Srp53 hamilelikte değişen hormonlar, sigarayı bırakma cabası dengesi bozuluyor vucudun bende zor bi düzen oturttum. Duphalac desen sancıdan kıvrandırıyor benii…
Srp53 ygulafer bana takviye gibi bir şey yazdı içinde 200 mg magnezyum sitrat mı ne varmış umarım işe yarar
Srp53 Busra5354 ben de oturttuğumu sanıyordum ama sürekli değişken bir şey sanırım yine de burda görüyorum insanlar günlerce çıkamıyor çok şükür öyle de olmuyor
kardelen54 Enfal_06 anladım bende 29 haftaligim haftada bir kullaniyorum çok kullanınca da ishal yapıyor bana nedense