Evrimnbe mervemurat16 evet onu da gördüm ama silme işlemi yapmayı düşünmüyorum bana zor geliyor dikeylerde silme işlemi hemen şipşak vileda daha basit geliyor😂
Zzulall Evrimnbe evden gelip aldırıyorlar filan hızlılar ama benim hatalı üretim cihazımda motor değişimi yapıp yolladılar, sonra yine motor sıkıntısı oldu aynı problem. Yine motor değişti. Tüketici haklarına göre ürünü değişmeleri lazım ama değişmediler maalesef. Ben de uğraşmadım gidip ihlas aldım. Her platformda da söylüyorum eski dyson değil diye
Evrimnbe Zzulall üzüldüm açıkcası yaşadığınız duruma ve bende ürün tamire gidip geldikten sonra asla toparlanmıyor eskisi gibi de olmuyor
Evrimnbe Zehra-55 phılıps kullanıcısı olarak asla tavsiye etmiyorum ben çevremde de var çekim gücü kablolu da kablosuz da zamanla düşüyor çok bariz şekilde
Evrimnbe Barbie77 bende robot süpürgeyle çoğunlukla günlük süpürme işlemi yaptırıyorum dikeyi de anlık kullanmak için istiyorum yatak koltuk toz alma gibi sizde yatak koltuk başlığı var mı
Barbie77 Evrimnbe Var canım küçük başlığı koltuk için olan araba koltuklarını bile süpürüyorum çok rahat ben alırken içinden çıkıyordu artık koymuyorlar ayrı satıyolar galiba
Evrimnbe Barbie77 evet şuan yok bir de mobilya altı adaptörü yok v15 için bu sıkıntı v12yle arasında gidip geliyorum ufak eksikler dolayısıyla
Ezginur1989 Evrimnbe v12 almayın hem çekim gücü düşük hemde haznesi küçük v12 yerine v11 alın daha büyük ve öekim gücü v12 ye göre daha yüksek Bosch falan bilmiyorum ama 5 yıldır Dyson v11 kullanıyorum mükemmel durumum olsa v15 veya gen alırım başlığım bozuldu 1 defa sıfırını gönderdiler evt süreç alıyor ama eski ürünü almadan sıfır veriyırlar eskisini de yedek tamir yaptırıp kullanabilirsiniz
Mrvpkkn Tup bebek transferi oldugum gun v12 satin aldim hafif ve rahat supururum diye cok cok dogru bi kararmis evimde cok hali yok 10dk da supuruyorum tum evi 100mt, hali parke vs cok rahat supuruyo ve hafif ben cok memnunum
Larraa Evrimnbe Yatak koltuk başlığı var paketinde. Tetikli olması beni zorlamadı açıkçası zamanla alışıyorsunuz. Çok uzun detaylı süpürge yaptığımda elim yoruluyor ama büyük problem değil bütün süpürgelerde kolumuz bacağımız sırtımız ağrıyor zaten uzun süre yapınca 😄
Larraa Evrimnbe Emin misiniz? Ben yurtdışında yaşıyorum acaba oradaki farklı mı? Şimdi baktım internetten burada hala var.
rmys_ Evrimnbe v12 çekim gücü ve hazne olarak gayet yeterli bence en pratik dyson kablosuz süpürge diyebilirim diğerleri çok ağır ve zorlayıcı.
Dfnsyn Evrimnbe ben de Bosch unlimited 8 kuşlanıyorum açıkçası aşırı deeecede memnunum. Bence ürünle ilgili bir talihsizlik olmuş umarım giderilir 🙏🏻
Evrimnbe Larraa ayrı almak mı v12 almak mı bilemedim 2 bin tl fiyatı o başlığın v15 alıp başlığı almakla v12yi almak aynı fiyata geliyor kararsız kaldım