Tictack br2023 direk sezeryan dogumu tavsiye ediyorlar bebege geçebiliyormuş çok üzüldüm bende inşallah doktor değil der 😞😞😞
br2023 Tictack Mantar da olmuştu bende o zmn ağrı oluyordu sonralarda ağrı kesildi. Ama insanın sanki canından can gidiyor o dereceydi ağrı ilk ilişkiye girildiğinde bile öyle acı olmamıştı.
surprizbebe Tictack gebelikte hpv testi yapan doktorlar da varmış burda yazmışlar hpv ile ilgili başlıklarda. Eğer hpv ise bile kurtulmanın yolları var ömür boyu bizimle olmayacak. Şu an yakın zamanda doğum şeklimizi etkileyecek en fazla. Sıkmayalım canımızı. Doğumdan sonra parça aldırıp patalojiye yollarız yaktırırız dondururuz kurtuluruz ya inşallah
Nergizos Tictack hpv için karnabahar görüntüsü deriz. Google a yazınca çok farklı görüntüler çıkıyor belki ordan anlaşılabilir
Tictack surprizbebe merhaba acaba siz istanbulda misiniz istanbuldaysanız doktorunuz kim acaba? Benim doktoruma gösterdim varis dedi ama içim rahat etmedi bi doktora daha göstermek istiyorum vajinal varis görüntüsü bulamadım internette çünkü
brnaksyince Tictack genital varis bacakta çıkanlar gibi damarın Kabar kabar oluşunu düşünün onun gibi, genital sigil ise bazen koni halinde bazen tek tek deriden kabarık duran parçalardır, ikisinin görseli de çok farklı. Anlaşılmaması mümkün değil.
Tictack brnaksyince bazen ilişkide ağrı olıyor bazen olmuyor anlamiyorum , normalde durduk yere ağrım yok ama