Pelinaltnl Yeniyeniden yok canom alakası yok dün gece uyurken aniden irkilme şeklinde hissettim minik hareket
Merve-metin babyiscoming_ valla canım günde 5-6 öğün yiyorum yemediğim zaman midem bulanıyor 🤦♀️ ben 2 gecedir ağlayarak uyanıyorum kramplar yüzünden 😏😏
Ysmnpmk babyiscoming_ aynen öyle canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağ salim alalım bebislerimizi kucaklarimiza🐣🥰
-Minnie seyma0661 13+5 teyim hersey hala devam ediyor.Tabiki herkesin bünyesi farklı sizde daha hızlı geçebilir.
Diloo54 @babyiscoming_ 21. Hafta gittikçe daha da zorlaşıyor ağırlaştım kilo aldım şiştim öte dön beri dön bir yere yerleşemiyorum😀 ama hareketleri maşşallaahh patır patır oğluşumun🥲🩵
Mervecimmm babyiscoming_ 11+3’üz biz daha bu 2. Gebeliğim ve Allah affetsin ama hamile olma durumunu hiç sevmiyorum. Hayatımda zamanın çok hızlı akmasını istediğim başka bir olay yoktur sanırım.
babyiscoming_ Mervecimmm valla ben bu hamileliğe zor ulaştığım için ve çok beklediğim için aşırı güzel geliyor maşallah diyeyim rabbim isteyen herkse nasip etsin🥰
Mervecimmm babyiscoming_ amin canım orası öyle tabiki Allah yokluğunu vermesin ama sıkıntılarımızı da azıcık hafifletiversin 😇