User658383839 Kızlar doktorum folik asit vermişti içinde 1 tablet çıktı o da bitti şimdi sağlık ocağına gidip başka bir folik asit mi yazdirsam Ya da eczaneden alsam mı aynısından Yoksa doktor kontrolünü mü beklesem daha 2 hafta var.🤔
Mervealya1992 User658383839 doktr kontrolu bkleme aynısını al 2 hafta cok zaten topladsan 13 haftaya kdr kullancan
Dlk1ygz User658383839 Ben her ilaç bitiminde doktor kontrolü olmadan devamını getirmedim ne olur ne olmaz bazı ilaçlarında fazlası zarar.
Yazmelegi_ User658383839 rica ederim ❤️ folik asit 12 ye kadar devam edildiği için aynısını al iç dedim onun harici ilaçlarda doktora görünmek gerekir
acelyaprak Buseemm ay lütfen ihmal etmeyin telefona alarm kurun çok önemli düzenli kullanmak, sağlıcakla kucağınıza alın🥰
Buseemm acelyaprak simdi burda hatirlatma oldugunu fark ettim onu kurdum 😂 dün ictim bugun de 🥲 keske erken fark etseydim. Aklima da gelmedi açıkcasi surekli asiri bulanti kusma oldugundan . User658383839
acelyaprak Buseemm Buseemm bulantı kusma zorlar evet ama 2 yudum suyla da olsa almaya çalışın zor olacak ama bebiş için dayanılır
Buseemm acelyaprak o iki yudum suyu bile çıkarıyordum inanin kii iki hafta beni cok zorladi hemde asiri bir günde 2kilo verdim bi gunde 20 kereden fazla kustum o yuzden yani unutmalarim. Ama şimdi hatirlatma kurdum unutmuyorum şükür
Mervealya1992 Dlk1ygz folik asır oyle bısey degılkı kontrolde kan testıne gorede vermıyor doktor direk folik asit iç diyor bıdaha git kan testı yapmıyorkı folik asite devam dıyor demekki içilmesi gereken bısey kan d vit gibi dgl
Buseemm 52kmavis yaa gerçekten mii cok cok gecmis olsun iciyorum ama unutuyorum iste deidgim gbi ilk baslarda asiri bulanti kusma vardi ictigim bulanti hapini bile geri cikartiyordum o yuzden de pek hatirimda olmuyordu acikcasi
52kmavis User658383839 folik asit al eczaneden iç recetesiz zaten ozel ilaç çok önemli bir ilaç al iç
52kmavis Buseemm teşekkür ederim ilk gebelikde pek bilgi sahibi değildim kimse birşeyde demedi folik asit nedir bilmiyordum doktorum ilaçlar vermişti ama kusma koku derken sizin gibi icemedim düzenli yatmadan önce iç unutma görebileceğin yere koy ben öyle yapıyorum her sabah içiyorum
Elatalay Ben aksam hamile oldugumu ogrendm hemen eczaneden sabah elenatal 2 aldim folik asit.kziimda hamileleikten once elenatal 1 kullanmistm