KurabiyeninAnnesi123 1prens1prenses_ kokmayan yumurta yoktur canm hamile olunca 2 kat daha fazla kokuyor kizima hergn yedirirm bazen kokudan yapamadgnda babasina kitliyorum
_ozlmm 1prens1prenses_ Ben genelde hakmardan alıyorum hiç koku duymadım normal de hiç sevmem yumurta kokusunu özellikle yazın kötü kötü kokuyor ama hakmardan aldıklarımda öyle sorun yaşamadım pişirdikten sonra da hiç kokuyor gelmiyor
Rabia_36 1prens1prenses_ her perşembe pazardan alırım aldığım yerin köyde tavukları var onlar yumurtlar köy yumurtası getirip satarlar yıllardır alırım memnunum tabi ilk başlarda yumurtanın y’ si bile midemi bulandırır di 😅
crazyymom 1prens1prenses_ 3 zincir marketinde yumurtalari çok kötü, ben kendi kasabimizdan alıyorum oranın taze ve kokmuyor kaliteli sizde deneyerek bulabilirsiniz ancak yada migrosunda iyidir oranın deneyin bence orda kötü malzeme satılmıyor çünkü
1prens1prenses_ KurabiyeninAnnesi123 ya var var bazıları leş gibi Eşim geçen bimdem almış çok kötü Biz önceki şehirde sabıt aldığım yer vardı Öztürk markası çok tazeydi Senelerdir aynı yerden aldım şehir değişikliği yaptık burda bulamadım küçük bir ilçe birde
KurabiyeninAnnesi123 1prens1prenses_ anladm kuzum en tazeleri köy yumurtalari oluyor onlara bak istersen
1prens1prenses_ Rabia_36 hâlen öyle valla ama mecbur oğlum da tek kahvaltıyı yumurta yer omlet leş gibi 😂😂
1prens1prenses_ crazyymom ordan alayım barı burdan öyle kasap tarzı aldım çok kötüydi sıcak bir şehir burası daha kötü oluyor
crazyymom 1prens1prenses_ bizde bi iki baska kasaptan aldığımızda kötüydü burasi küçük şehir olduğu için 3. Denememizde hemen bulduk yani her kasabın güzel değil biz etinden emin olduğumuz kasap belirleyip ordan almıştık o şekilde bulmuştuk yani işiniz biraz zor ama deneye deneye bulursunuz ancak