Zhrbjts Orta boy valizim var fakat hastane çantası için kabin lazım orta boyda eşim çocuk ve bana yetmez diye setmi alsam diyorum fiyatlarda çok pahalı öneriniz marka vs var mı internetede güvenemiyirum kırılır dandik olur vs
_ozlmm Zhrbjts Ne koymayı düşünüyorsunuz ki neden yetmesin 🙈 Ben orta boy valiz ile hazırladım kapı süsleri çikolata kıyafetler hepsini koydum rahatça sığdı 🙈
ikiaslanannesi80 Zhrbjts Neden yetmesin ki ne koyacaksınız ben büyük valiz bile kullanmadım normal çanta valizleri hazırladım gayet yetti trendyoldan almıştım koca valize gerek yok bence boşa yük
Nzlelms Zhrbjts ben dün hastane çantasını hazırladım orta boya yerleştirmeye başladım. Sığmadı büyük boya geldim
Mucizeayla Zhrbjts ben ikizlere hamileyim kabin boy valize herşeyi sigdirdim 😁 bir de spor çantası aldım bebek çantası olarak kullanicam ona da kalan son şeyleri koydum yani bı kabin boy valiz bı çanta aldı herşeyi
Zhrbjts _ozlmm ay normal zamanda tatile seyahete goderken bahsettim yani😇 yanlıs anlasılma olmuş kabin boy alayım orta boy büyük olur diye düsündüm yani
Zhrbjts ikiaslanannesi80 ay normal zamanda tatile seyahete goderken bahsettim yani😇 yanlıs anlasılma olmuş kabin boy alayım orta boy büyük olur diye düsündüm hastane icin yani
Zhrbjts Nzlelms bende orta boy büyük olur kabin noy kücük mü alsam dedim bilemedim neler koydunuzda sıgmadı ki
Nzlelms Zhrbjts bence kabine sığmaz ama sizin ne kadar eşya götüreceğinizi bilmiyorum. Bebek bezleri, depend ıslak mendil vs zaten yer kapliyor
Nzlelms Zhrbjts hastanede kac gün kalacağınıza da bağlı ben yurtdisindayim bana verdikleri listede 4 er pijama 4 bebek yedek kiyafet var
Mrvpkkn Ben orta boy valiz satin aldim buyuk geldi gozume sonra esyalari yerlestirince tam geldi kabin boyda var elimde ama ona sadece bebegin esyasi sigar, simdiden tatili dusunuyorsaniz o ayri tabi bise diyemem o konuda