Mevoo25 minikmucizem20 ben boyatıyorum bazı doktorlar sakıncalı görürken bazı doktorlar sakıncası yok diyolar ben ili hamileliktedd boyattım ilk 3 ay içindeydi hatta sonrada doğuma yakın boyattım
Xxxxci minikmucizem20 benim iki doktorumda yapma dedi, tesettürlü olmama rağmen çok rahatsız oluyorum beyazlardan. Doğumdan bir kaç gün önce yapacağım ben
Mervealya1992 minikmucizem20 ılk bebegmde rıske atmadm kuafore gittm doktor ızın versede ben boyamıcam dedi komyasal dolu dedi ama organk olanlar var bu bebegımde organık bırmısel boyatıcam 3. Ayı. Yenı bıtıyor
Mervealya1992 minikmucizem20 ben okdr bılmıyorum cnm kuaforlerde bıtkısel bıyuyorlar ben ondan bahsettım bılıyorsun piysada organk der ne kdr organk acaba
Ecemmer minikmucizem20 canım bende aynı kararsızlığım yaşadım. Ve aylarca saçımı boyatamadım hamileliği hazırlıksız yakalanmıştım. 7 . Ayımın sonunda gratisteki boyalardan kullandım
Ecemmer minikmucizem20 hayır yapmadım 36. Haftadayım süpriz şekilde erken gelmezse tekrar boyucam. Ama ben diplerine değdirmedim çok dikkatle boyadım ve bitkisel boya kullandım önlemini alırsan sorun olmaz kimyasal boyamanı önermem nolur nolmaz
KurabiyeninAnnesi123 minikmucizem20 bende 25 e giricem dün boyadım maskeyle kimi doktor öneriyor kimisi önermiyor istersen doktoruna danışarak boya
Yeniyeniden minikmucizem20 lorial markanın yeşil kutulu sac spreyi var güzel kapatıyor ben simdilik oyle idare ediyorum
Yeniyeniden minikmucizem20 beyazlar içinde kapatıcı yazıyor 250 tl almistim kendi tonumda gayette kullanisli