Defne2218 Kızlar emziridğim için sadece progestorondı sanırım ondan olan doğum kontrol hapı kullandım o gecikme yapıyormu düzenli kullanamadım yardımcı olurmusunuz
Belginylmz Defne2218 ben normal doğum kontorl hapı kullandım ilk içmeye başladığımda gecikme yaptı sonra heray düzenli olmaya basladim
Aylaa123 Defne2218 ilk kez kullandıysanız düzensizlik yapabilir ama düzenli kullanmadıysamiz sizi korumazki boşa içmiş olursunuz önemli olan düzenli içmek hamile kalmak istemiyorsanız
Yagmureyll Doğum kontrol hapları ilk defa kullanıldıysa gecikmeler yapabilir ama bunun sebebi kesin olarak o olmayabilir doktorunuza danışın isterseniz
Defne2218 Aylaa123 ya korunmaktan vazgeçtim bebiş olsun istiyorum şimdide oyüzden bıraktım şuan adet olmam gerek olmuyorum geçti. Acaba ilaçtan mı diye merak ediyorum
Defne2218 Aylaa123 3 gün gecikti adetim gerçi yumurtlaama dönemim geçmişti korunmayı bıraktığımda büyük ihtimal ilaçtan sanırım bi heyecan yaptım ama acaba hamilemiyimdir diye
Aylaa123 Defne2218 korunmak istemiyorsanız ilaçın bir paketini bitirip öyle bırakmanız gerekiyor kafanıza göre değil . Hormonal ilaç olduğu için tamamen adet dengesi bozuyor ve ara kanamalar yasatıyor siz kullanıp bıraktığınızda
Aylaa123 Defne2218 yani yapıcak bişey yok adet olmayı bekliceksiniz düzeniniz bozulduysada bir kaç aya düzene girer. Ama tekrar hapla korunmak isterseniz hapı düzenli için ve bırakmak istediğinizde paketin tamamamını bitirip öyle bırakın ilacı yarıda bırakmayın