Nur0653 huzunluponcik hastane çıkışları 0 3 aylık oluyor zaten bikac takım alırsanız o şekilde geri kalanı da 3 6 ay alın sorun olmaz 6 9 aylıklar çok büyük olur daha sonra bebeğin durumuna göre alışveriş yaparsınız
Enfal_06 huzunluponcik benimde Eylül sonu olucakti ama bazı sebeblerden Eylül’ün 2 haftası olucak 3-6 aldım dışarda giydirmek için 6-9 büyük olur h&m den aldım kalıbı duruşu çok hoş
MorKelebek54 huzunluponcik he ondan bahsediyosun anlasim canim bu pelus tulumlar oluyo bu kis icin cok alan oldu hatta o tarz bakabilirsin kundak gibi yapilanlar da var bulabilirsem bakarim atarim sana☺️ buyuk bebis olsaudi astronot montlar oluuo ondan alirdin ama yeni dogan olcak dur ben bi bakayim ona bulabilirsem atsyim sana☺️
Edaanayan_ Bence doğum yaptıktan sonra gidişatına göre alın kış henüz gelmedi zaten belki bol ve salaş giydirmeyi istiyeceksiniz belki tam üzerine göre ayına bakarak alırsınız 🥰
MorKelebek54 huzunluponcik ebet bencede cok guzel ben hamileyken kislik icin aldim ogluma astronot mont ama bu pelislari cok begeniyorum bende almayi düşünüyorum