denizannee EsrAlmila bende düşünüyorum internetten siparişi ama sorun çıkar mı diye de korkuyorum bakalım
EsrAlmila denizannee bizim Bi sorun çıkmadı sağ salim geldi ama inşallah öyle olur. Bi sorun olmaz Allahın izniyle
msrrf Firdescaner n11.com dan premom subway travel sistem aldim. inanilmaz memnunum. tavsiye ederim. magaza da ilgiliydi. 1099 tl ye almistim
meeese Ben de bir türlü karar verebilmiş değilim.beneto çok hoşuma gitti uygun da fiyatı ama herkes bir şey diyor kafam çok karıştı.2 kişi de baby2go yu önerdi
Busrababuz Firdescaner beneto bt 500 trio aldım canım 750 tl idi pusetiyle beraber satılıyor bana kullanışlı geldi ama bebeğim doğunca beraber denicez 😂
Kamelya Firdescaner lelebaby travel sistem aldık bizde sürüşü falan çok güzel diğerlerine göre hafif geldi bana pusetide çok hafif sadece biraz tekerler büyük işte
Hayta Bende casual quatro trona safe düşünüyorum. İlk oğlumun arabasi da casual di 9yil önce muhteşem sağlam çıktı
MelekMervertlek Firdescaner anex çok hoşuma gidiyordu ama fiyatı biraz fazla olunca vicdanım el vermedi casual cadillac air trone aldık daha kullanmadık ama yorumlar çok iyi bakmanızı tavsiye ederim👍🏻