TubaY- Normal doğum yaptım 5. Günü lavabo yaptığımda ayağa kalktım nefes alamadım nefesim kesildi ayakta duracak halim kalmadı geri yatınca düzeldi. Doğum sonrası zaten karnım yumuşak bomboş gibi his var. Bu durumu yaşayan varmı. Derin nefes alamıyorum
Koalams TubaY- anattıklarınızın aynısını yaşıyorum ve sol göğsüm ve kaburgamın altı çok ağrıyor benimde 5. Günüm
Silaybooo123 TubaY- gayet normal sonuç olarak 9 ay boyunca vücudun, organların alıştığı bir düzen vardı ve siz daha doğum yapalı 5 gün olmuş organlar aşağı iniyor yerlerine yerleşiyor boşluk hissi nefes alamama ayağa kalkınca hemen konuşamama çok normal
4949zilanerturk TubaY- Ben de 1 ay 8 gün önce sezeryan oldu 2 hafta Benim de nefesim kesiliyordu resmen geçmeye başladı yavaş yavaş
TubaY- Koalams karnım aşırı yumuşak ve sanki içimde birşey yok gibi. Nefesim kesiliyor direk ayağa kalkınca tuvalete girince
Koalams TubaY- bende şuan hastaneye gidiyorum sizede mutlaka haber vericem çünkü aynı şeyler içim sanki lıkır lıkır oynuyor ve sürekli derin nefes almaya çalışuyorum yoruluyorum
TubaY- Koalams halsizlik var iştahsızlıkta var karnımın içinde organ yokmuşcasına his olur ya boşluk şişiremiyorum karnımı derim nefes alırken
TubaY- Koalams sonra geçiyor gün içinde karnım boşken yemek yememişken geliyor geri . Yatınca rahatlıyorum tuvalet sonrası direk yatıyorum. Nefes alamayınca fenalaşıyorum