Eminekvnlk takıldığım nokta şu sadece benim yorumuma yönelmişsiniz birisi pekmezi makattan enjektörle sıkın yazmış ona yönelik bir girişiminiz olmamış poposunu uyarın dedim diye sanki antibiyotik başlatın demişim gibi bir yorum yaptınız. Kendinizi doktor sanmayın vs yazmışsınız. Benimde burda bir anne olduğumun farkındasınızdır. Ben illa yapın demedim kendi bilgilerimi aktardım çünkü gönderiyi paylaşan hanımefendi önerilerde bulunmamızı istemiş yapıp yapmamak ona kalmış yada doktoruna sorup sormamak. Kısacası şunu diyeyim söylediklerimde ekstrem bir durum yok ha poposunda fitil sokmuşsunuz ki bence fitil daha çok alışkanlık yapar. Ha poposunu nazikçe zeytinyağıyla uyarmışsınız. Bunda hiçbir bebeğin sağlığını riske atacak bir durum yok. İlaç önermedim veya herhangi tıbbi birşey söylemedim. Zamanında çoğu annenin eskilerden beri yaptığı birşey bu. Doktorlar mamasına bile katın diyor zeytinyağını ayrıca hanımefendide söylemiş zeytinyağı bağışıklık yaptı sanırım diye zaten kullanan birisi bunu bebeği eğer uzun süre yapmadıysa kakasını fitil yerine zeytinyağı sürmesi daha makul biri içeriden biri dışından oyüzden öneride bulundum. Çünkü doktorada gitse fitil verecekti. benim öneride bulunup poposunu uyarın demem mi kendimi doktor sanıyor olmam oldu. Evet efendim bende prematüre annesiyim ki doğumumda ölümden dönmüş yoğun bakımda kalmış bir anneyim. Bence tartışmayı bitirelim yakışmıyor.