Smileylaylom Ben İzmir Medicana hastanesine gidiyorum eşimin tamamlayıcı sağlık sigortası var 15 tl ödüyoruz muayene ücreti, doktorum Zekeriya Güner
Esrclkk Smileylaylom merhaba hastane ben doktordan memnun musunuz? Bende şu an hastane ve doktor arayışındayım .Bir de sağlık sigortasını hamile iken mi yaptırdınız
Hashasbirey Smileylaylom merhaba, doktordan memnun musunuz? Ben de medicana ya gidiyorum ama doktor konusunda kararsızım
RHandan ilkimnur merhaba benim de mega Derya yaşara gidiyorum 2300 dediler sizin doktorun adı ne acaba
ilkimnur RHandan hamileyken burcu yıldıza gidiyordum. Düşük yaptıktan sonra şu anki doktorum duygu ışıl Gencer.
Pamiramsi 1_Pandackk Çamlıca medicana hastanesine gidiyorum gizem hocaya ama eşimin özel hastane sigortası var o yüzden ücret ödemiyorum. Canım doktorum çok seviyorum
Seciiill 1_Pandackk İzmir Mansuroğlu lider centrio plaza da Sümeyra Tatar polikliniğine gidiyorum muayene ücreti 2.000 tl
Trilecee qusel canım bana hiç vermedi ama bilmiorum ekrandan çek çıktı alamıyorum demişti ilk başlarda gittiğimde.ekranındada renkli görüntü var net görünüor.benim çok büyüdüğündan çıktı vermior yüzüde görünmez artık dedi geçn hafta
qusel Trilecee a evet büyüdükçe vermiyorlar doğru ama benim detaylı hariç hep siyah beyaz ya renklide olsjn istiyorum valla devlettede ekrandan çekiyorum ozelin bı ayrıcalığı olmalı bence 😀
selencinaar Ahsennurr memnunum biraz soğukkanlı ama çok önemli değil işini iyi yapsın yeter😂 selma hocaya gidiyorum
Tazeeanneee selencinaar merhaba bende tea hanıma gidiyorum selma hanıma gitmek istiyordum soğuk vs diyince vazgeçtim doğumunuz ne zaman ücreti konuştunuz mu
Mervecimmm 1_Pandackk ankara batıkent medical park perinatolog doç. Dr. gülenay hanım muayenesi yanlış hatırlamıyorsam 2500 idi. Ben doğum paketi aldığım için muayene ücreti ödemiyorum. Doğum paketi ise 75 bin
TubaDMR4 1_Pandackk ısparta davraz yaşama gittim en son doktorum o hastaneye geçtiği için 725 ödedik ama hastaneyi hiç sevemedim çok pisti hemşirelerin davranışları hiç iyi değildi önceki gittiğim hastanede aklıma yatan doktor olursa oraya geçmeyi düşünüyorum önceki doğumumu da orada meddem de yapmıştım ısparta güncel doğum ücretleri hakkında bilgisi olan var mı
GamzeeeYigittt İstanbul (yeni adıyla) Hacettepe Tıp Fakültesi Hastanesi Avcılar Hospital 995₺ muayene.
hermione_granger Biruni hastanesi (sefaköy) e gidiyorum 1500₺ Muane ücreti Doktorum hazel çağın kuzey
imcakir hermione_granger nasıl biri? Bende doktor araştırıyorum hekim den hastaneden memnun musunuz ilgi ve alakadan?
68pembemavi01 1_Pandackk Medical Park a gitmiştim ayrıntılı ultrason’a 950 vermiştim o zaman oyle denk gelmişti.Şimdi ne kadar oldu bilmiyorum 😂