Barbie77 ilkimnur Benim sağlık sigortam var ordaki primimden düşüyor net fiyatları bilmiyorum 2 ay önce öyleydi o zaman 2800 falandır benimki :) Dilek Hanım’a gidiyorum.
Aycaunalsimsek Kartal / Vera Hastanesi, eşim memur olduğu için indirim yapılıyor 600 TL muayene ücreti veriyoruz
busraaakssss Aycaunalsimsek bende veraya aysee hocaya gidiyorum 13 eylülde nasipse doğumum var 800 tl veriyorum muane ucreti
Aysun-52 Aycaunalsimsek memur olunca sadece sgk anlaşmalı hastane olması yetiyor mu? Kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum. Benim eşimde memur ve özel hastaneye gidiyoruz bilgimiz yok bu konuda
aliis07 Busekrtl bende manavgat’ta yaşıyorum tavsiye ettiğiniz bir doktor var mı hiç memnum değilim manavgat’ta ki doktorlardan 😢
Busekrtl aliis07 Canım ben Antalya da dediğim doktora gidiyorum eğer buraya gelirsen ancak duyduklarım var benim gittiğim var. Medstarda duyduğum bir doktor vardı adını unuttum ama Medstar daha pahalı. Sen orada mı arıyorsun buraya mı geleceksin
051020antalya aliis07 bende medstara gidiyorum serikte yaşıyorum şimdilik memnunum doktorumdan. ama iki doktor takipli gidiyorum biri de perinatolog özel klinik
Aysirmk aliis07 Merhaba bende manavgattayım kime gidiyorsunuz? Doktorum Mehmet Zeki Ünal çok memnunum 💪🏻
mutluyumdahaneolsun 1Ali 1 hafta önce sorduk 22 bin dediler. Temmuz başı gibi 20 bin demişlerdi. 2 ay içinde zam gelmiş tekrar.
Trilecee Darıca bah da 3. Doğuma 23 bin dediler Tek yada iki olsa 20 bin Bağlatma 8 bin Varsa doğum yapan memnun kaldımı yeni hastaneden yazarsanız çok sevinirim
mutluyumdahaneolsun Trilecee Benim ikinci dogumum olacak inşallah. Bana 22 bin dediler geçen hafta. Temmuz basinda 20 bin demişlerdi.
mutluyumdahaneolsun Trilecee Bu arada sizin normal mi olacak doğum ? Benim ilk dogum normaldi bu da öyle olacak inşallah aksilik cikmazsa.