Zehrayza Balıkesir özel izmiryolu sevgi hastanesi muayene 1115 tl’ydi 1265 tl yaptılar doğumda 25 bin tl
Fundaaaaa Medneaqman ilk bebeğimi aritmi de güler yıldız da doğurdum eşimde bende hastane de çalışıyorduk hastanenin en iyisi güler hoca. Hamilelik anından ziyade ben dikiş yerinden memnun kaldım çok. Değil dikiş izi pembelik dahi yok bir şişlik vs. Yok hiç dikiş yerimde asla kesilmiş ve dikilmiş gibi değil. Şuan pembe mavi necdet beye gidiyorum 2. Bebeğimde de necdet beye gitmiştim onun ilgisini alakasını gördükten sonra diğer doktorları gözüm görmedi hiç resmen ama doğum ücretinden dolayı doğumu yine güler hoca da yapacağım.
Zehrayza Bu arada ilk kızımı İstanbul Sultanbeyli saygı hastanesinde yapmıştım aşırı rahat ve güzel geçmişti doktorum Nihan hanımdı çok memnun kaldım
Fundaaaaa Medneaqman muayene 1000₺ doğum 30.000’di en son 40’j bulur demişlerdi. Pembe mavi de doğum paket şeklinde biz sorduğumuz da 80’di şuan 125 bin. 🤭 2.300₺ muayenesi
denizleo09 Egemed hastanesi 900dü 1100 oldu Doktorun muayenesi 5 dk , eşimle sohbeti 1saat Renkli vs hiçbir şeyi yok zar zor orası burası ne filan diye diye görüyoruz bi şeyler Maalesef bizim burda başka hastane yok 😢
Sesra34 Einan Evet doktoru çok iyi diyorlar ama hastane de iyi mi doğumhane temiz mi ebeler nasıl bir bilginiz var mı acaba?
Einan Sesra34 oralari gezmedim görmedim bilgim yok. Ama orada dogum yapanlar kötü olsa bahderdi herhalde diye düşünüyorum
asel_meva_ Sesra34 ben orda doğum yaptım gayet iyi geçti kalbim çok hızlanmıştı doğumda ebe sakinleştiriyordu tatlı bi şekilde,bide nehir hanımın eli çok iyi hızlı toparlandım
Esoss22 selencinaar ilk muayneye ona gitmistim 5 haftalik hamileydim ama miyomlarim varmis ogun ogrendim.beni cok korkutmustu cok agrili bi hamilelik olur iki yanda oldugu icin miyomlar bebek gelisemez demisti bidaha gitmedim oyuzden dedigi hicbiseyde olmadi cok sukur 34.haftaya geldik. Siz memnunmusunuz bari
Seymanurkurt 1_Pandackk Kayseri Tekden hastanesi özlem katırcı 1000tl muayene ücreti doktorum çok iyi memnunum
Eylullina-geliyo Dilekdamla Bende gültepe avicenna hastanesine gidiyordum Cem beye hamileliğimin başından beri ama doktor değişimine mecbur kaldım. Hem çok beklemek beni yordu hemde sık sık yurt dışı seyahati yüzünden muayene günlerimde aksaklıklar yaşadım. Şuan Levent hastanesinde Leyla hanımla devam ediyoruz. Zaten daha önceden tanıdığım bir doktordu kendisi gayet memnunum
Tazeeanneee selencinaar anladım sağ Salim alırsınız inşallah benimde ekim ortasında bizde saha konuşmadık
Deryacula Esoss22 ben Nesrin yıldırım gölçene gidiyorum ilk dogumumda Güneşli erdem Hastanesindeydi Medicine gecmis
Esoss22 Deryacula nesrin hanimi duydum ama medicina gectigini bilmiyodum yenimi gecmis medicina. Cunku ismini orda hic gormedim
Esoss22 Deryacula evet siz soyleyince baktim medicine gecmis. Bi tandiigim ona gidiyodu cok memnunum demisti ben kendi doktorumdan memnun oldugum icin degistirmedim. Ilk bastan bri 2 3doktora gittim.frekensimin tuttugu tek kisi derya hoca oldu. Zaten medicineda en cok hastasi olan doktor o cok fazla hastasi var randevu bulmak falan cok zor tatli ilgili bi doktor