Biranne_64
Ben doğurdum pazartesi günü burda belki denk gelmişsinizdir bilmiyorum sancı çektiğim halde ki ben öyle ufak sancıyla hadi hastaneye dememek için kendimi zorluyorum çünkü evde çekme taraftariydim ve hastaneye gece gittiğimde belde aşırı baskı yoktu ama benim rahim kasılmasıydi kesin popo kısmının olduğu yerden belimden inanılmaz yani sancı geldiğinde yerimde duramiyodum ağrıdan hastaneye gittim nts bağladılar düzenli sancin yok karnın yumuşak aktif doğum sancısı değil bu dediler doktora aktardiginda oda aynısını söyledi bunları niye söylüyorum acilmamda yok sanırım kontrol ettiklerinde öyle dediler ben sanciyi tarif ettiğimde mal mal yüzüme bakıp doktora bu şekilde bişey tarif ediyo ağrısı varmış tarzında konusuyolardi sinir oldum yatış yapalım o zaman demiş doktor ilgilenmek için değil ama öylesine der gibi bende sancı değil ozaman çektiğim dedim ertesi günde vardı bu eşim kendi doktorumuza polikliniğe gidelim dedi ben hayır sancım yokmuş dedim isal olmuştum belki onun ağrısı valan dedim ama inanılmaz ağrım vardı dayanamicak kadar gözünden yaş geldi resmen doktora gittim akşam duş alırken suyum gelmiş ben tam anlayamadım ama doktora suyum geldi galiba dediğimde baktı alttan evet gelmiş dedi bunu beklemiyordum yatış verdi ve ben dogurucami hiç sanmazken doğum haneye çıktığımda kontrol edildim dört santim acikligim varmış bide ordaki ebe akşam niye gelmedin demezmi gelde sinir olma neyse sözün kısası ebeler her zaman anlamiyo