Alkimbynz
@gktgmom 33 haftada karin sertlesmesi arada sanci olmasi sebebiyle gittim muayene edildim bebek kasilmaya baslamis yani bir yerde toplànmasi sürekli karin sertlesmesi kasilma sanciymis, acikligima baktı 2 cm acilmam varmış 3 gûn yatış verdiler hastanede serumlarla ve ilaclarla bebegi sakinlestirdiler sonra ciğer gelistirici igne vurdular 2 kere. Nst sancim düştü zaten serumla sayesîde 3 gün sonra taburcu edildim. 34 haftada tekrar Bi muanem vardı bebegin başı cok asagidaymis kanala girmiş acilmam hala 2 cm mis bana evde full dinleniceksin temizlik vs. Hic bir sey yapmicaksin dediler. WC harici uzandigin yerden kalkma biraz daha zaman kazanalim haftan erken bebek daha küçük dediler. Ve onlari dinledim çünkü kendimi yorduugmda kasilmamin cok oldugunu farkettim. Şuan 36 haftalik oldum Bi kac gün sonra hareketlenmeye baslicam 37 38 haftalarda doğum yapmak istedigim icin. Dün ebe eve geldi nst takti evde 3 kere cok hafif sancim çıktı her şey yolundaymis oda dedi 36 dan sonra doğum normal korkma ama dinlé en azindan 37 haftaya kadar dedi. Ben yurtdisindayim burada yürüme vs şuan istemedikleri icîn haftada 2 kere ebe eve gelip evden nst ile takip ediyor. Yani elinden geldigince dinlen sanciyi hissetmeyip sonradan acikligi olup doğumu baslayan cok kişi var haftan erkense bol bol dinlen 36 dan sonra harektlén