Buseemm Tabiki kokudan dolayi boyatmayin diyolar da cok mu riskli bisey ?hayatimda ilk defa Bi kere boyatmistim gecen sene onda da hamileymişm sonra ogrendim 😂 ne bileyim bi boyataasim geliyor ama bebiş varr
Sevda33 Buseemm Boya canım ne olaca K :) Hem daha da iyi hissedeceksin kendini :)Ben boyadım 1 ay olmadı yine boyuyacam 😀doguma kadar dewam 😀
Esmats Buseemm Keratin bakım bile yaptırdım ben… Boyayı kendim yapıyorum doğal boyayla kokusu dahi yok ama bir kere keratin yaptırdım çok koktu ama önlem alarak yaptık mecbur kaldım val yapacak bir şey yok
Meltemm21 Buseemm doktorum bana bitkisel boya kullan demişti gratiste satılıyor kokusuz o şekilde boyadım
1merves İlk hamile olup doktorumun odasına girdiğimde bana direkt olarak saçlarını boyatabilirsin diş doktoruna gidebilirsin hiç bir sakıncası yok demişti 😀
gizemm0688 1merves doktorumun beni uyardığı ilk şey saç boyatmıyoruz oldu. Bazı doktorlar anne mutlu olsun diye herşeye onay verebiliyor ama bizlerin mutluluğu da bebeklerimizin iyi olmasıyla alakalı değil mi?
1merves Buseemm bilmiyorum da doktor bi sakıncası olsa yaptırma falan der yani direkt yaptır diyorsa o daha iyisini biliyordur 😊
Buseemm Sevda33 😂 bazen boyasam mi diyorum guzel bi degsiklik olsun istiyorum bakimli görmek sitiyorum saldim kendimi 😂 ama ilk boyadigimda saclarim keçe gbi oldu cok sertlesti o yumusacik sacimdan eser kalmamisti boyası gidince kendine geldi tekrardan simdi de uclarda kaldi iste biraz. tekrardan yapsamm mi bi diye düşünüyorum Esmats 1merves
Yeniyeniden Buseemm sen boyat bakalim birsey olcakmi bende gittim boyatmak dedi kuaför eve geldim.beyaz kapama için sprey aldim.bwnde