Miniminia Burada çok denk geldim dışı, kaseti, plastigi kırılmış foto yükleyen çok. Sebep nedir? Çift çizgi olacaksa zaten öyle de gösteriyor bunu. Meraktan soruyorum bilmediğim bir sebebi mi var?
Guzelanne56 Miniminia görmek ısteyıpde göremeyınce bı umut belkı vardır dıye kırıyordum ben uzun süre beklenılen bı bebekse helekı. Bıde erken gebelık testınde testın ekranında seffaf cam gibi bısey var o golge oluşturuyor ne çok sevınırdım var sanıp
Buseemm Miniminia kaset testlerde yada erken gebelik testlerinde (çubuk testler hariç) ozellikle gebeligini erken ogrenmek isteyen anneler yada cok silik cizgiyle hamile kaldigini ogrenmek isteyenler o silik cizgiyi görme umuduyla (ki bunlardan biri de bendim) silik cizgiyi daha net görebilmek icin testin plastigini açıp direk test çubuğunda görmek isterdim cnku hem daha net görünüyordu önünde seffafi olmadan hem de bi umut daha cikiyordu yakindan bakarsak ne kdr net görürsek o kdr cabuk görürüz o cizgiyi diye.. aylarca yillarca bebek hasreti ceken annelerin anne adaylarinin vazgecilmez hareketi oldu artik bu :)
Yeniyeniden Miniminia çünkü beklemenin ne olduğunu bilmediğin içindir umut yani kısaca herkes bur umut bekliyor
Bihterrr Erken gebelik testlerinde göstergenin önünde plastik şeffaf bi parça var ve parlama yapıyor koyu renk çift çizgi olmazsa insan emin olamıyor açıp bakıyor acaba silik yada gölge çizgi var mı diye öyle net görünüyor
Miniminia Bihterrr Guzelanne56 Buseemm teşekkür ederim kızlar. Belirtmiştim zaten merak ettiğim sormuştum. Teşekkür ederim samimi cevaplarınız için.
Miniminia Yeniyeniden ne alaka? Tanımadığınız biri hakkında direkt net yargılarda bulunmak ne kadar hoşunuza gidiyor ya. Lütfen boşunuzu başka postalarda yapın.