Babymom07 Kızlar sezeryan olalı 2 hafta oldu karnımdaki uyuşukluk hala geçmedi normal midir? Yaşayan var mı? Ameliyat yerim değil bu arada onun üst tarafı sağ kalçamda da biraz uyuşukluk var
cgnduru Babymom07 gecmiyorki hemen zaten. Benim 1 sene sonra geçti arkadasimin 5 sene oldu hala uyuşuk hissetmiyor.. kötü ama sezeryanin kötü yanlarından biri zaten bu….
4949zilanerturk Babymom07 benimde öyleydi susn 1ay 8 günlük olduk geçmeye başladı artık hissediyorum yavaş yavaş
Gzdgs @Babymom07 benim sezeryanımın üzerinden 5 yıl geçti uyuşukluk geçmemişti henüz şuan 34 haftalık hamileyim hala sanki orası hissiz gibi
Babymom07 Gizemgok1234 herkeste farklı demek ki bazılarının seneler sonra geçmiş bende hemen geçecek zannediyordum 🥲
cgnduru Babymom07 maalesef canım zamanla azalır ama tamamen geçmesi için zaman gerekiyor. Alışıyorsun merak etme, kimse demiyor zaten öyle olduğunu sonradan öğreniyorsun 😒😀
staRmama Babymom07 alt göbek benim hala uyusuk 3.5 ay olacak neredeyse dokunduğumda his yok karıncalanma var