Smr5242 kendinizi boşuna yıpratmayın. Eminimki çevrenizde sizden daha kilolu ama hamile olan insanları görünce ben daha zayıfım neden öyle desi diye düşündünüz.
Ama pkos ta aslında önemli olan hareket etmek ve yediklerine dikkat etmek 2 3 kilo bile verseniz cok farkeder vermeseniz bile desigim gibi yediklerimiz ve hareket önemli. Genelde pkos ta yumurta tembelliği oluyor.
Birde inanın daha zayif pkoslulara bile doktorlar kilo ver diyor o yüzden üzülmeyin.
Bende hep pkos vardı. Evlendikten sonra cok kilo aldım hayatımda hic görmediğim kilolara geldim. Ben heo kilo verince hamile kalacagimi düşünüyordum. 2020 yilinda 20 kilo verdim ama hamile kalmadım. 2023 aralık ayina kadar yine 3 aylik bir dönemde 20 kilo verdim kendim. Sonra bir diyetisyenin 10 günlük detoks diyetine katildim bu sefer hiç ekmek ve türevi birsey yemedim yani gluten sıfır sıvı ağırlıklı bir diyetti hafta da 2 3 kez sporla birlikte. Ve ben bu 10 gün icinde hamile kalmışım. Hamile kaldigimi bilmeden 1 ay daha ayni boyle bir diyete devam ettim. Allah nasip etti çok şükür 7 yil sonra.
Yani pkos hamilelige hic engel bir durum degil dedigim gibi üzülmeyin