Yeniyeniden Aryamom233 yol keseside yok içinde ekesede biraz büyümüş ondanmi dediler acaba bu fotonun üzerinden 2 hafta geçip kalp atışı duyulmamış ihtimal olabilir
Mervealya1992 Aryamom233 9 haftaya kdr bekle ama boş gibi ama 6+5 sin ga bı kaç gn sonra bebek olurmu bılmem bende 6+4 de bebek yoktu 7+1 de bebek geldi 3 gun ıcınde ama bnm kesem senın kadar buyük degıldı doktor keseden anlıyor demekkı ondan oyle dedi
Aryamom233 Gizemmogg ben canım yurtdısındayım detaylı ultrasonu yapan doktor %80 boş dedi kadın doktor da ihtimal söz konusu beklemek lazım dedi
Aryamom233 Gizemmogg canım gelişmiş olması lazım şimdiye kadar diyor da bilemiyorum burda doktorlar çok değişik
Gizemmogg Aryamom233 benimde 6 haftada gelişimi durmuştu 9 haftaya kadar bekledim kürtaj oldum canım sonrasında ama seninkinde durum nedir anlayamadım Allah yardımcın olsun
Neslhn @Aryamom233 bence 1 hafta daha bekle kötü düşünme benimde 7. Haftada bile gözükmedi bebiş alttan muayenede gördü 8 hafta1 günlükken normal ultrasonda gördü bebeği ve adetime göre 9 buçuk haftalık falan oluyorum normalde
merveaktastezcn Aryamom233 öncelikle geçmiş olsun maalesef boş gebelik görünüyor bende aynı durumu yaşadım kürtaj olacağım çok üzgünüm 😔