Cennet4215 36+6 haftalık hamileyim. Bugün gün boyunca vajinamda baskı hissettim. Bebek aşağı doğru indiği için mi oluyor acaba ?
Hlnnaru Cennet4215 muhtemelen öyledir bende de başı aşağıda şuan 6 aylık gebeyim kaç gündür ağrıdan duramıyorum doktora gittim normal dediler ama işte
Zmom Cennet4215 benimde 30 lu haftalarda başlamıştı en son 35 de kontrole gittim doktora söyledim öyle bir şeyde acile gel doğum başlangıcı bile olabilir demişti benimde bugün ağrılarım var gitsem mi diye düşünüyorum
CKATAR Cennet4215 bende bugün 37 oldum dün hastaneye gittim doktorum erken doğuma alacağını söyledi 3 gündür geçmeyen sancılarım vardı sizin gibi vajinamda baskı hissediyordum yürümekte bile zorlanıyordum kasıklarımda da ağrı vardı bence bi doktora görünün derim
Zmom CKATAR ay benimde bugün belim ağrıyor sağ kasığa sancı girip çıkıyor ve karnım çok sert tedirginim. Sizin ağrılarınız da böylemiydi?
Cennet4215 CKATAR Pazartesi günü kontrolümüz var zaten. Sadece vajinada baskı hissediyorum ben ağrım ya da sancım falan olmadı henüz. Bakalım pazartesi günü doktorum ne diyecek 🤷♀️
Hamileannem Kizlar ben 19 haftaligim vajinamda bende de baskı var solum aciyo bugün bebek sanki bı yerde toplanmista beni zorluyo