Alpere Asiri tıkanik burnum nefes alamiyorum basina gelen varmi kullandiginiz bi fıs fıs falan varsa yazabilirmisiniz
Songul211 Alpere benimde ilk başlarda oyleydi ama şimdi Allah’a şükür öyle değil zor valla doktora gidin isterseniz
Berfinkorkutt Alpere merhaba ben çok yaşadım bu durumu ama doktorum hiç fıs fıs vermedi sürekli burun içime su sıkıp o şekilde açıyordum
Emeis Alpere acaba cinsiyetle alakası varmı. Benimde aklıma o takıldı kızımda burnum tıkanırdı hep oğlumda öyle bısey yaşamadım sımdı tekrar hamileyım yine burnum tıkanıyor geceleri aklıma takıldı doğrusu🤣
Diyoler Benim ilk 3 ayımda burnum hep mukuslu tıkalı gibiydi hep hasta oluyorum sanıyodum. Meğerse hormonal ve normalmiş. Bence ilaç kimyasaldan olabildiğince uzak durun suyla temizleyin 🌸
glycnkrt Alpere maalesef hamilelikte burun tıkanıklığı oluyor. sulfarhin krem vermişti doktorum burnunun ucuna sür yeterli demişti. sen yinede doktoruna danış 🙂 bende aynıyım 22 haftalık oldum. uyandıktan sonra açılıyor geceleri tıkanıyor maalesef
Neferut Alpere 24 haftadır tıkalı diyebilirim. Herkes neden böyle nefes alıyorsun diyor. Alıştım sanki bu duruma